Peter schoolt zich constant bij en blijft groeien. Gepassioneerd door positieve psychologie en zelfontwikkeling doet hij er alles aan om van “De Wakko Kapper” een unieke werkplek te maken. Daarnaast deelt hij graag zijn kennis. Geïnspireerd door de wetenschap en ervaring die hij in 25 jaar in de kapperssector heeft opgebouwd, helpt Peter Platel als coach andere ondernemers zodat ook zij met hun salon of bedrijf verder kunnen groeien.

Vanaf 2008 heeft Peter deelgenomen aan een reeks self-development seminaries met de wereldbefaamde auteur, life coach en motivational speaker Anthony Robbins, wat geleid heeft tot zijn functie als Senior Leader voor de Anthony Robbins Company.
Aan het Chopra Center in Carlsbad, Californië, wordt Peter in 2011 de eerste Belgische Vedic Master onder leiding van bestseller auteur, arts en mind-body specialist Deepak Chopra. De combinatie van deze twee achtergronden maakt van elke coaching sessie een uniek traject. Naast de integratie van tools uit de meditatie, yoga en ayurveda in zijn coachingtrajecten voor ondernemers deelt Peter zijn kennis ook graag in cursussen die voor iedere geïnteresseerde toegankelijk zijn.

Je vindt het volledige opleidingsaanbod terug via het menu op deze pagina. Alle opleidingen zijn momenteel op maat te boeken, individueel of voor kleine groepen. Vanaf september zal het aanbod in een vaste opleidingskalender gegoten worden.