fbpx
  /  Coach

English

Peter schoolt zich constant bij en blijft groeien. Gepassioneerd door positieve psychologie en zelfontwikkeling doet hij er alles aan om van “De Wakko Kapper” een unieke werkplek te maken.

Daarnaast deelt hij graag de kennis en ervaring die hij heeft opgebouwd om andere kappers en ondernemers te helpen groeien. Daarom start hij vanaf 2019 met de Salon Business Academy. Peter zien en horen spreken is elke keer opnieuw een unieke, inspirerende en entertainende belevenis. Wil jij weten welke opleidingen er beschikbaar zijn? Klik dan hier:

Laat jij je liever persoonlijk coachen op de werkvloer, dan kan er op maat gewerkt worden. De coaching kan zich richten tot de zaakvoerder, de medewerkers, of het volledige team. Er kan gewerkt worden rond klantenservice, techniek, organisatie, communicatie, verkoop, advies, enz. Klik hier voor kennismakingsgesprek:

Sinds 2016 is Peter Platel coach en her-bedenker van de grootste fotowedstrijd van Europa voor kappersstudenten, de Joico School Contest. Hij begeleidt daarbij jaarlijks een groot aantal studenten om het beste uit zichzelf te halen.