fbpx
  /  Spreker

English

Presentaties

Vanaf 2008 heeft Peter deelgenomen aan een reeks self-development seminaries met de wereldbefaamde auteur, life coach en motivational speaker Anthony Robbins, wat geleid heeft tot zijn functie als Senior Leader voor de Anthony Robbins Company.

Aan het Chopra Center in Carlsbad, Californië, wordt Peter in 2011 de eerste Belgische Vedic Master onder leiding van bestseller auteur, arts en mind-body specialist Deepak Chopra.

Geïnspireerd door zijn voorbeelden Anthony Robbins en Deepak Chopra, deelt Peter Platel graag al zijn geheimen en kennis die hebben geleid tot 25 jaar succesvol ondernemen in de kapperssector.

Wil je topkapper Peter Platel boeken voor een presentatie in jouw kapsalon, in jouw bedrijf, voor jouw vereniging, …? Volgende onderwerpen zijn slechts een greep uit het aanbod:
– Alles begint met ‘Waarom?’
– Het belang van missie, visie en kernwaarden
– Communicatie in het kapsalon
– Hoe bouw je een topteam?
– Hoe omgaan met klachten en conflicten?

Voorstelling “Hou Van Haar”

Peter Platel keert met de interactieve, cabareteske, ludieke theaterbewerking van zijn boek “Hou Van Haar” terug naar zijn passie voor de scène, deze keer samen met zijn grote liefde Luc Acke.

Op eigenzinnige, flamboyante wijze neemt Peter je mee in het wondere, herkenbare en hilarische universum van kappers, klanten en hun hoofdbegroeiing.

Luc bezingt ‘haar’ lof met op het boek geïnspireerde ballades, afgewisseld met pop en salsa.

Een lach, een traan en veel nuttige tips en tricks maken van deze avond een onvergetelijke feelgood experience!